Kosmos anropar Solis

Solis har blivit återfödd i bloggarnas värld. Solis undrar om hans drömmar kommer gå i uppfyllelse. Solis undrar om han kommer få några bloggkompisar. Men tills dess begrundar han: Det finns endast ett verkligt allvarligt filosofiskt problem: självmordet (Albert Camus ur Myten om Sisyfos)

Thursday, September 27, 2007

Indien om Mammon vill det

Indien om Mammon vill det eller finns... där Mammon som den trogne bibelläsare (eller bara allmänbildade västerlänningen) syftar till välstånd och pengar.
Tänkte försöka åka på en liten resa till Indien i vinter. Om pengar finns. Nåja, har väl sparat ihop en del pengar redan, så pass mycket att själva grundkostnaden är finansierad. Men utöver det kommer ju andra utgifter... mat (förvisso går det pengar till mat i La Sweden också och möjlighet till betydligt billigare mat finns ju i La India) och nöje så som "shopping" - till mej själv och till några kära. Men sen är det ju lite andra kostnader också som är mer eller mindre "måsten" så som visum och vaccinationer. Hörde nåt tips om att vaccinera sej mot Rabies. Hehe. Ska undersöka det närmare tror det är ganska så dyrt... men en billig liv försäkring för blir man smittad och symtom utvecklas så är timmarna räknade tydligen. Men å andra sidan är man kanske i den Heliga och Eviga staden vid floden och somliga ser det som saligt och ärofyllt att sluta sina dagar i detta jordeliv där. Men får se hur jag gör... undviker man att klappa vildhundarna på gatan så...

Jag försöker också klura ut nåt litet projekt/frågeställning. Går lite trögt...
Men kanske nåt om dom coola Naga Babasarna?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home