Kosmos anropar Solis

Solis har blivit återfödd i bloggarnas värld. Solis undrar om hans drömmar kommer gå i uppfyllelse. Solis undrar om han kommer få några bloggkompisar. Men tills dess begrundar han: Det finns endast ett verkligt allvarligt filosofiskt problem: självmordet (Albert Camus ur Myten om Sisyfos)

Saturday, August 25, 2007

Maran klar

Maratonloppet är genomfört, för vissa i alla fall. Undrar om verkligen alla hinner komma i mål till kl 03, när Carro ska springa häck... (kanske springer de inte på bana ett så de sista löparna från maran kan passera där utan häckar).
Kenyan, lika gammal som Carro vann. Han var med i täten hela tiden. Och gjorde lite småryck ihop med en landsman. Hans landsman höll dock inte hela vägen in utan stod stilla strax före mållinjen och lyckades tilslut stapla sej i mål.
Segertiden precis under 2.16 var väl ingen jättebra tid. Men försiktig öppning och stor klunga långt in i loppet. Men 2.16 är väl bra om man tänker på att öppningsfarten på de första kilometrarna var 2.20. Och halvvägs hade man 1.08.30. 1minut snabbare sista halvan.
Han såg oförskämt pigg ut efteråt.
Men roligast var kanske att värd nationen Japan vann lagtävlingen klart.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home