Kosmos anropar Solis

Solis har blivit återfödd i bloggarnas värld. Solis undrar om hans drömmar kommer gå i uppfyllelse. Solis undrar om han kommer få några bloggkompisar. Men tills dess begrundar han: Det finns endast ett verkligt allvarligt filosofiskt problem: självmordet (Albert Camus ur Myten om Sisyfos)

Tuesday, July 24, 2007

Gnälliga grannar

Jag har fått gnälliga grannar, som inte gillade att jag tittade på film, trots att det egentligen inte var särskilt högt. De ringde på och påtalade det hela. På engelska. Antagligen hördes kanske bastakten i musiken i filmen? Well FUCK THEM!

3 Comments:

  • At 10:56 PM, Anonymous Anonymous said…

    Men det kan vara jävligt störande med alldeles för högt filmljud! Särskilt om man ligger och försöker tvångssova för att man ska upp tidigt och jobba. *gnällgranne* : )

     
  • At 9:47 AM, Blogger samtalmedsolen said…

    Upp och jobba? Undrar om ens snubbe har något arbetstillstånd för att jobba i Sverige?
    Nåja, själv har jag börjat jobba kl 06 flera ggr, även helger men jag gnäller inte för det.
    Dom verkar lite hysteriska eftersom det under 3.5år inte klagatas nåtting, och faktum är att man hör väldigt lite från grannlägenheten, har de hunnit klaga efter bott mindre än 2mån här.

     
  • At 9:42 PM, Anonymous Anonymous said…

    Griniga grannar borde buntas ihop å deporteras!!! Vet t.o.m. folk som stått å lyssnat, med örat mot väggen, å klagat på sina grannar, fy!

     

Post a Comment

<< Home