Kosmos anropar Solis

Solis har blivit återfödd i bloggarnas värld. Solis undrar om hans drömmar kommer gå i uppfyllelse. Solis undrar om han kommer få några bloggkompisar. Men tills dess begrundar han: Det finns endast ett verkligt allvarligt filosofiskt problem: självmordet (Albert Camus ur Myten om Sisyfos)

Saturday, June 09, 2007

42 195 meter

Blir inget långt bloggande nu, cos im busy!

Jag har lite idéer om vad jag kan blogga om, tyvärr verkar ju anna stulit lite för mej...

Idag, just nu, är det Stockholm Maraton! Och härliga Julle som kommenterar! Och Lasse Johansson som kom 2a i Gbgs varvet ligger först just nu med en annan kille vid sidan av honom.

Jag kan också konstatera att röda bikinin är en riktig sol-sucker! Tyvärr hinner jag inte sola idag; maran ju. Och jag sov ganska länge så skulle blivit tight att hinna sola.

****Uppdatering***

Lasse bröt efter västerbron första varvet, kramp i låren. Många löpare verkade plågade av värmen, dåliga tider i toppen. Övrigt kan väl sumeras med dålig produktion av fucking tv4. Motorcykel-bilderna frystes/hackade flertal ggr, bildproducenten klippte konstigt; mot slutet av loppet när det höll på att avgöras mellan de två löparna som höll ihop, ja då byter man till helikopterkamera-vy! Men med trevliga skäggiga Julle kompenserar en del.

5 Comments:

  • At 5:33 PM, Blogger Anna said…

    ska du inte blogga snart...

     
  • At 10:17 PM, Blogger samtalmedsolen said…

    ...jo funderar på det...

     
  • At 10:31 PM, Anonymous Anonymous said…

    Stackrs stackars dom som sprang maran i 30gradig värme...det måste ha varit en plåga (som om en mara i normala fall inte är det...hmm)

     
  • At 10:51 PM, Blogger samtalmedsolen said…

    Jo var nog lite svettigare än vanligt men ingen omöjlighet.
    Dricka mycket gäller.

     
  • At 7:42 AM, Anonymous Anonymous said…

    Good for people to know.

     

Post a Comment

<< Home